ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΑΘΛΗΤΗ
Δημοσίευση 12/09/2023

Αγαπητοί γονείς, αθλήτριες και φίλοι του ΓΣ Απόλλων Αγ. Δημητρίου, 

 Σύμφωνα με το άρθρο 16 του Ν. 4479/2017: 

 «Η πιστοποίηση υγείας των αθλητριών καταγράφεται σε ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ, είναι υποχρεωτική και αποτελεί προϋπόθεση για την συμμετοχή τους σε προπονήσεις και αγώνες.

Η Κάρτα Υγείας Αθλητή θεωρείται από ιατρούς καρδιολόγους των μονάδων παροχής υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Νομαρχιακών, Περιφερειακών ή Πανεπιστημιακών Νοσοκομείων, υγειονομικών στρατιωτικών μονάδων, ή από ιατρούς καρδιολόγους έχοντες οποιαδήποτε σχέση με το Δημόσιο ή με ΝΠΔΔ, καθώς και από ιατρούς καρδιολόγους του ιδιωτικού τομέα ή από ιατρούς λοιπών ειδικοτήτων οι οποίοι έχουν πιστοποιηθεί σε θέματα προ αγωνιστικού ελέγχου των αθλητών από το Ε.Κ.Α.Ε.»  

Παρακάτω μπορείτε να κατεβάσετε το κενό έντυπο της Κάρτας Υγείας για το volley

ΠΡΟΣΟΧΗ

Οι αθλήτριες που έχουν δελτίο ΕΟΠΕ (έχουν συμμετάσχει σε αγώνες) να παραλάβουν το έντυπο της κάρτας υγείας από το σύλλογο (κ. Γιώργο Ροφαλή) με εκτυπωμένα πάνω της τα στοιχεία της αθλήτριας (Φωτογραφία, Αριθ. Μητρώου ΕΟΠΕ, Επώνυμο, Όνομα, Όνομα Πατρός, Ημερομηνία Γέννησης, ΑΜΚΑ).


Ο ιατρός θα υπογράψει και θα σφραγίσει στο κάτω μέρος της Κάρτας και θα σφραγίσει επίσης τη φωτογραφία. Εάν δεν είναι καρδιολόγος θα πρέπει να αναγράψει και τον αριθμό πιστοποίησης Ε.Κ.Α.Ε. 

Μετά τη θεώρηση, η πρωτότυπη Κάρτας Υγείας παρακαλούμε να προσκομισθεί στο Σύλλογο.

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.