ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ BEACH VOLLEY JUNIOR REGIONAL ΕΣΠΑΑΑ 2023 Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΓΚΙΟΚΑ ΜΕΛΙΝΑ/ΧΑΤΖΗ ΜΑΡΚΕΛΛΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ BEACH VOLLEY ΤΟΥ ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Την Τρίτη 04/07/2023 πραγματοποιήθηκε το τουρνουά Beach Volley Junior Regional  της ΕΣΠΑΑΑ στις εγκαταστάσεις του Anima Club στην Ανάβυσσο. 

Η ακαδημία Beach Volley του ΓΣ Απόλλων Αγ. Δημητρίου συμμετείχε στο τουρνουά : 

  • Στην κατηγορία Κ17, με την ομάδα των Γκιόκα Μελίνα /Χατζή Μαρκέλλα, οι οποίες κατέκτησαν αήττητές την 1η θέση στο τουρνουά και προκρίθηκαν στους τελικούς του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach Volley K17. Στο τουρνουά συμμετείχαν 7 ομάδες Κ17 της ΕΣΠΑΑΑ, οι Γκιόκα/Χατζή έδωσαν συνολικά 4 αγώνες και επικρατώντας στο τελικό της ομάδας Κουφοπούλου Ελένη/Γιαννούλη Νίκη με 2-0 σετ, κατέκτησαν το πρωτάθλημα Beach Volley της ΕΣΠΑΑΑ για το 2023.
  • Στην κατηγορία Κ19, με την ομάδα  Αναγνωστοπούλου Άννα / Κομίνη Σπυριδούλα, οι οποίες κατέκτησαν τη 2η θέση. Οι Αναγνωστοπούλου/Κομίνη θα συνεχίσουν τους αγώνες στα επίσημα τουρνουά Beach Volley, με σκοπό τη συλλογή της απαραίτητης βαθμολογίας που θα τους επιτρέψει τη συμμετοχή τους στους τελικούς του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach Volley K19.


Συγχαρητήρια στις αθλήτριες και στον προπονητή τους κ. Κώστα Νικολακόπουλο.







Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.